Om FSG Sverige AB

FSG Sverige har funnits sedan 2014 i sin nuvarande form men vår erfarenhet sträcker sig långt mycket längre än så. Vi har mångårig erfarenhet inom alla typer av sanering och våra tjänster kan du läsa mer om under respektive sida.

Vår vision

När man anlitar oss ska man känna att jobbet är utfört av proffessionella hantverkare som gör det jobb man kommit överens om. Vi har jour dygnet runt som ger alla nya och gamla kunder en stor trygghet!

Erfarenhet

FSG Sverige har lång erfarehet inom all typ av sanering så som fuktsanering, asbestsanering och PCB-sanering samt brandsanering, arbete under krypgrund, rivning och byggstäd.

Vårt Mål

Vårt mål är att bli alla kunders första val. Vi har otroligt mycket jobb då vi är en av de mest etablerade saneringsföretagen i Skellefteå men vi har alltid lyckats urföra de uppdrag vi åtagit oss!

Kvalitet

Vår långa erfarenhet borgar för en otroligt hög kvalitet som märks när man ser vilka återkommande kunder vi har. Vi har till detta toppmodern utrustning och högutbildad personal som innebär ett tryggt utfört arbete.

Besöksadress

Brogatan 32

931 62 Skellefteå

Utdelningsadress

Brogatan 27

931 62 Skellefteå